• Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ

Λίγα λόγια γενικά για τα είδη υγιεινής (μπάνιο)

Τα είδη υγιεινής όπως η λεκάνη, ο νιπτήρας, το μπάνιο και η μπανιέρα έχουν πλέον ποικίλα σχέδια, μορφές και χρωματισμούς. Ωστόσο, υπάρχουν τυπικές προδιαγραφές για τις διαστάσεις τους. Για να κάνετε μια σωστή διαρρύθμιση του χώρου, θα πρέπει εκ των προτέρων να γνωρίζετε το χώρο και τις διαστάσεις που θα έχουν.

Εν συνεχεία θα πρέπει να βρείτε καταστήματα ειδών υγιεινής και με τη βοήθεια ειδικού θα μπορέσετε να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στο χώρο σας. Για παράδειγμα, ένας νιπτήρας για το μπάνιο έχει περίπου ύψος 80 με 90 cm ώστε να είναι λειτουργικός ενώ το πλάτος του ποικίλλει.

Μη ξεχνάτε πως η ανανέωση στο μπάνιο αποτελεί εύκολη υπόθεση! Αγοράστε καινούρια κουρτίνα για το ντους, δώστε χρώμα με πετσέτες στο χρώμα που σας αρέσει και αγοράστε ένα πολύχρωμο χαλάκι για το μπάνιο σας. Έτσι λοιπόν είναι λάθος να σκεφτόμαστε πως σε καταστήματα ειδών υγιεινής θα πρέπει να δώσουμε μία μικρή περιουσία. Απλά θα πρέπει να βρείτε τους σωστούς επαγγελματίες όπου θα σας ακούσουν με προσοχή και θα σας εφοδιάσουν με αυτά που ταιριάζουν στα γούστα αλλά και στο χώρο σας.

Παρασκευή
27
Μαρτίου
Ακάθιστος Ύμνος,
Ματρώνης οσίας, Φιλητού και Λυδίας μαρτύρων

NEWSLETTER

Γίνετε μέλη για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΠΑΓΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
καταστήματα ειδών υγιεινής είδη υγιεινής Παγώνας
πλακάκια, έπιπλα μπάνιου, σάουνες, μπαταρίες, καμπίνες, νεροχύτες, θέρμανση, κλιματισμός
Άγιοι Ανάργυροι, Αθήνα
2102311074ΤΕΧΝΗ GROUP
καταστήματα ειδών υγιεινής καταστήματα ειδών υγιεινής Τέχνη Group
θέρμανση, κλιματισμός, υδραυλικά
Βύρωνας, Αθήνα
2107510474 - 6947401834