• Διαφημιστείτε Εδώ
  • Έπιπλα σπιτιού Μαθιόπουλος
  • Αλεξανδρίδης έπιπλα σπιτιού - γραφείου
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ

Γενικά για τα έπιπλα,τα έπιπλα σπιτιού και τα καταστήματα επίπλων

Ένα σπίτι για να είναι ωραίο κατά την προσωπική μας γνώμη, είναι αλληλένδετο με την σωστή επιλογή επίπλων. Το πρώτο βήμα είναι να μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε και να επιλέξουμε τι είδους σπίτι θέλουμε να έχουμε, κλασικό, μοντέρνο ή νεοκλασικό. Αυτό θα μας οδηγήσει στο σωστό δρόμο για τα καταστήματα επίπλων όπου θα γίνει η επιλογή με τα έπιπλα σπιτιού.

Ας αρχίσουμε από το σαλόνι. Ο χώρος που βλέπει για πρώτη φορά στο σπίτι μας είναι ο χώρος του σαλονιού. Έτσι αν εμείς έχουμε επιλέξει αντίκες, ρουστίκ, παλαιούς πίνακες, ακριβά βάζα έχουμε δημιουργήσει ένα κλασικό συντηρητικό τύπο σπιτιού που συνοδεύται με τα αντίστοιχα έπιπλα σπιτιού.

Αν έχουμε επιλέξει έντονα χρώματα ασύμμετρα μεταλλικά τραπέζια, ψηλά φωτιστικά έχουμε δημιουργήσει ένα μοντέρνο τύπου σπιτιού που συνοδεύται βέβαια με τα αντίστοιχα έπιπλα σπιτιού.

Η κουζίνα είναι καλό να είναι διακοσμημένη με χαρούμενα χρώματα και έντονες αποχρώσεις. Καλο είναι να υπάρχουν μικρά έπιπλα κουζίνας που να βολεύουν την νοικοκυρά του σπιτιού.

Τέλος τα υπνοδωμάτια επειδή είναι το ησυχαστήριο μας καλό θα είναι να μην έχουν έντονα χρώματα. Το α και το ω σε ένα μπάνιο είναι μία χαρούμενη κουρτίνα και ένα πολύχρωμο χαλάκι. Πολλά καταστήματα επίπλων, έπιπλα σπιτιού, καταστήματα για έπιπλα κουζίνας μπορείτε να βρείτε στον κατάλογό μας.

Κυριακή
26
Απριλίου
Κυριακή των Μυροφόρων,
Βασιλέως ιερομάρτυρος επισκόπου Αμασείας, Γλαφύρας

NEWSLETTER

Γίνετε μέλη για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΕΠΙΠΛΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ
έπιπλα σπιτιού επιπλα alexandridi καταστήματα επίπλων, γραφεία, κατασκευαστές επίπλων, μελέτη εσωτερικών χώρων
Καλλιθέα, Μέγαρα, Αθήνα
2109416470ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
επιπλα dilegno
έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, κατασκευή επίπλων, πόρτες, κρεβατοκάμαρες, παιδικό δωμάτιο
Νέο Ηράκλειο, Αθήνα
2102850229ΕΠΙΠΛΟ ΜΟΣΧΟΥ
επιπλα mosxou
έπιπλα σπιτιού, σαλόνια, συνθέσεις, τραπεζαρίες, κρεβατοκάμαρες
Δάφνη, Αθήνα
2109751672