• Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ
  • Διαφημιστείτε Εδώ

καταστήματα φωτιστικών,φωτιστικά σπιτιού,φωτισμός

Σε ένα σπίτι πρέπει να γνωρίζουμε ότι κάθε δωμάτιο πρέπει να έχει και το δικό του ιδιαίτερο φωτισμό. Το σαλόνι πρέπει να έχει δύο είδη φωτισμού. Έναν αρκετά δυνατό φωτισμό σε περίπτωση που έχετε καλεσμένους για ένα τραπέζι αλλά συνάμα και έναν χαμηλό φωτισμό για να μπορέσετε να απολαύσετε μια ταινία ή ν' ακούσετε την μουσική σας. Στην περίπτωση αυτή χρησιμοποιήστε ροοστάτη ηλεκτρικού ρεύματος.

Για δυνατό φωτισμό προτιμήστε ένα κρεμαστό φωτιστικό, ενώ για χαμηλό φωτισμό προτείνουμε φωτιστικά δαπέδου ενώ συνάμα πετυχαίνουμε κρυφό φωτισμό. Η κουζίνα είναι καλό να έχει έναν σταθερό φωτισμό όπως ακριβώς και το μπάνιο. Στα υπνοδωμάτια είναι καλό να υπάρχουν κομοδίνα με μικρά πορτατίφ στην περίπτωση που θέλετε να διαβάσετε ένα βιβλίο το βράδυ χωρίς να ενοχλείτε τον/την σύντροφό σας.

Αν υπάρχουν παιδικά δωμάτια καλό θα είναι να υπάρχει ένας έντονος φωτισμός, ειδικά αν τα παιδιά είναι πολύ μικρά για να μπορείτε να τα ελέγχετε. Ρίχνοντας λοιπόν μία ματιά στον κατάλογό μας μπορείτε να βρείτε καταστήματα φωτιστικών και φωτιστικά σπιτιού που θα ομορφύνουν τον χώρο σας.

Τρίτη
5
Μαΐου
Ειρήνης μεγαλομάρτυρος, Ευθυμίου, Νεοφύτου

NEWSLETTER

Γίνετε μέλη για να λαμβάνετε πρώτοι τα νέα μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΜΟΣΧΟΥ
καταστήματα φωτιστικών ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΣΧΟΥ φωτιστικά σπιτιού
φωτιστικά δαπέδου, φωτιστικά τοίχου, επιτραπέζια φωτιστικά, φωτιστικά οροφής, φωτισμός
Δάφνη, Αθήνα
2109751672